Två simpla kort

Gjorde två enkla kort igår...
Har målat klart stora skåpet (tredje lagret) - puh!.
Ska ställa det på plats imorgon och visa er.

Ett kort med shabby chic tema


Jag gillar Shabby chic och testade på temat med ett kort. Glöm ej bort att ge någon ni tycker om ett uppmuntrande kort då och då... guld värt! Detta ska nog ges till min kära syster som älskar att inreda i den stilen.

Målar och stickar

om ni undrar vad jag pysslar med just nu och som snart kommer att bli klart:

en stickad halsduk
målar om tre möbler

det tar lite tid =)

kram

Tygkasse

Har verkligen haft väldigt, väldigt mycket att göra på jobbet och mycket hitte på om kvällarna. Jag blev tack och lov lite pysselsugen i helgen trots en svår baksmälla efter en mycket rolig möhippa åt en kompis.
Igår sydde jag denna enkla tygkasse av lite resttyger. Testade detta mönster hos DaciaRay men skippade quiltningen. Jag gillade verkligen mönstret, det blev en rejäl tygkasse med innerficka och foder. Jag tänker nog göra fickan lite större nästa gång. Nätet är verkligen ett bra verktyg att omvandla inch till cm (om man nu inte råkar ha ett måttband i inch/tum). Här är en sida med omvandlare.

VINNARE utav mina priser!!!Så spännande!!! Jag trodde för det första inte att det skulle bli så många som skulle deltaga - jag blev överlycklig när kommentar efter kommentar kom in. Nu har jag alla lotter samlade här i min lilla ask...  Hela 63 st deltagare blev det!!! Många länkade även hit till tävlingen och fick två lotter. Tack så hjärtans mycket!

Kommer ni ihåg vinsterna:

Vinst nr 1:
Fin färgglad löpare "Klara-Maja"  från Hemtex 35x90 cm med rosor på.

Vinst nr 2: Virksetet med 10 st mini akrylgarnnystan (10g) med en 3 mm virknål.

Vinst nr 3: Scrapbookset med stora tygblommor, silvrigt sidenband (12 mm x 5 m) och 12 större brads.

Vinst nr 4: 4 st Tilda tyglappar ca 27x74 cm, med tre trådrullar.

Då så, jag kommer att dra fyra lotter. Den första får sitt första alternativ som vinst, den andra jag drar får om den har tur sitt första om det inte gått till den jag drog först annars är det andra alternativet osv. Ja, ni kommer att fatta. Jag har hela min epost-mapp som referens till vad ni valt. =)

Då börjar vi...På första lappen står det:
Sara - http://raktinisolen.blogspot.com GRATTIS!!!!! Virksetet är ditt eftersom du valt det som första val!

andra lappen blir, (tja har man riktigt tur och har två lotter kan man vinna en gång till):
Malin - http://blomsterblomma.blogg.se GRATTIS! Scrapbooksetet är ditt! Ditt första val fanns fortfarande kvar!


Till tredje lappen... spännande!Blandar lite... det blir...Jenn - http://barbados.blogg.se/ GRATTIS ... sicken tur ni har. Även ditt första val blev ditt. Duken är din!!!

Då var det bara tygerna kvar =) Få se vem som vinner det... Ååååh dett var ju jättekul att göra folk glada.=)!!!
På den sista lappen jag drar står det:Fiff - http://fiffelochtrad.blogspot.com/ (som dessutom har en väldigt fin och inspirerande blogg) GRATTIS!!! Tygerna är dina=)

Mail är på väg till er så i kan ge mig adresserna via den =)

Grattis allihop än en gång, och tack för att ni deltog. Jag lovar ha fler tävlingar det var ju riktigt kul!

Fodral till solglasögon


Trött på att ha solglasögonen lösa i handväskan och att de får repor på glaset. Hittade en enkel beskrivining på fodral till solglasögonen här på 30handmadedays.com. Fleece var ju superbra att ha som ett skyddande foder. Blev två färgglada fodral utav en gammal duk och ett Amy Butler (tror det var det) tyg. Prickiga knappar frå Panduro Hobby.

RSS 2.0